Bemutatkozás

Exkluzív, kellemesen berendezett rendelőm korszerű műszerparkja mindenben megfelel a modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás követelményeinek. Mindemellett a nőgyógyászati és sebészeti lézeres beavatkozásokhoz szükséges CO2RE eszközzel is rendelkezünk.  

Csak előzetes bejelentkezés alapján fogadom a pácienseket, így a várakozási időt igyekszem minimálisra csökkenteni. Nagyon fontos számomra a személyes orvos-beteg kapcsolat. Mindent elkövetek, hogy a terheseim és a betegeim felé maximális figyelemmel forduljak, és hogy barátságos légkörben jusson idő a panaszok nyugodt kifejtésére. Ezért vezettem be, hogy betegeim negyedórás időközökkel kapjanak időpontot, mert tapasztalatom szerint  legalább ennyi idő kell ahhoz, hogy egy-egy emberrel érdemben törődhessek. Ez a negyedóra lényegesen hosszabb, mint amennyi a hazai rendelők többségében egy-egy páciensre jut, de számomra és betegeim számára is ez jelenti a minőségi, személyes kapcsolat egyik garanciáját.

Mód van arra,hogy rendelési időben kifejezetten sürgős esetben azonnal elláthassam azokat, akiknél a vizsgálat kifejezetten indokolt. Ennek érdekében és az így is fellépő kis csúszások korriglására az óra 45-ös időpontokat tartjuk fenn.